Priser

Hårdt arbejde og passion for udelivet har givet os et misundelsesværdigt ry for at skabe og udvikle mange af de førende produkter på markedet samt funktioner, der har vundet anerkendelse i form af prestigefyldte priser fra uafhængige organisationer i hele Europa samt udnævnelse som det bedste køb i vigtige medier, f.eks. landsdækkende britiske aviser og forbrugermagasiner.

Oase Outdoors er kendt for innovation, og mange af vores banebrydende design og funktioner er nu gængse branchestandarder, mens andre er beskyttede ved lov og derfor alene fås hos os. Vores engagement på forsknings- og udviklingsområdet sikrer, at vi ikke alene opfylder, men også overgår de krav, som alle der elsker udelivet, stiller.  Og det er blevet anerkendt med utallige prestigefyldte priser. 

Bl.a. tildeling af æresbevisninger på Europas førende outdoor-branchemesser, af Europas førende magasin Outdoor, af medlemmerne af verdens ældste og største medlemsorganisation, der dækker alle aspekter af udelivet , nemligThe Camping and Caravanning Club, i Storbritanniens førende teltblad Camping, af Storbritanniens respekterede forbrugerorganisation Which? samt udnævnelsen som bedste køb i mange landsdækkende aviser såsom The Independent.