Uendelige muligheder

Et af vores mål hos Oase Outdoors er at have en uovertruffen ekspertise indenfor camping og udeliv. Uanset på hvilket niveau du vælger dine aktiviteter i det fri, kan vi levere et kvalitetsprodukt, der passer perfekt til dine behov.

Tre selvstændige brands
Easy Camp®, Outwell® og Robens® er tre selvstændigt udviklede og markedsførte brands; hver af dem målrettet forskellige målgrupper med hensyn til design, funktionalitet og prisniveau. Men på det vigtigste område er de ens: Du kan altid stole på kvaliteten.

Med disse tre brands samlet i Oase Outdoors, har vi markedets mest komplette program af udstyr til camping og udeliv. Kollektioner, der indeholder telte, soveposer, køletasker, campingmøbler og andet campingtilbehør

Så uanset om du er nybegynder, er en mere erfaren campist med høje krav til kvalitet og funktionalitet, eller en dygtig trekker, har vi hos Oase Outdoors præcis det, der er nødvendigt for at opfylde dine specifikke krav.

Med Oase Outdoors’ brands er forhandleren ikke kun garanteret de stærkeste kollektioner på markedet indenfor camping og udeliv. Han eller hun bliver også en del af en forretningsforbindelse, der omfatter professionel produkttræning, et stærkt marketingprogram og et samarbejde med udgangspunkt i vores dybt forankrede værdisæt.