Profil

Oase Outdoors har hovedkontor i Give og blev grundlagt i 1984. Vi mener, at alle burde opleve udelivets glæder mindst én gang i livet. Igennem vores passion for friluftslivet er det vores mål at inspirere samt at skabe fundamentet for uforglemmelige øjeblikke. Vi designer, producerer og leverer innovative, funktionelle produkter af højeste kvalitet som lever op til -og overgår forventningerne. Vores mission er at være den førende innovative leverandør i Europa indenfor camping og friluftsliv.

Oase Outdoors er en virksomhed der ejer og driver tre uafhængige brands indenfor camping- og udelivsbranchen: Outwell®, Easy Camp® og Robens®.

Hovedkvarteret er beliggende i Give, tæt ved Billund i Jylland, og herfra styres udviklingen af de tre brands, der i dag opererer på 45 markeder. Hovedkvarteret, der er på 10.000 m2, beskæftiger medarbejdere indenfor indkøb, salg, marketing og øvrige administrative funktioner. I sammenhæng med kontor og lager findes også et 2.500 m² stort og meget inspirerende showroom.

Udover hovedkontoret i Give har vi salgskontorer i flere lande i Europa, designafdeling i Tyskland og kontor i Shanghai, Kina.

 

Innovation, Design og Kvalitet

Egne designere skaber og udvikler vores produkter i Danmark, og efterfølgende produceres de i Fjernøsten. Slutbrugeren er en vigtig del af denne design- og udviklingsproces, og igennem vores test-familieprogram, internetpaneler, diverse sociale medier og undersøgelser har vi hele tiden fokus på at involvere netop slutbrugeren i en konstruktiv dialog om udvikling af morgendagens camping -og udelivsprodukter. 

Med talrige patenter og innovative IP-beskyttede registreringer er Oase Outdoors med til at lede vejen indenfor funktionel, innovativ camping -og udelivsudstyr, der er nemt at anvende.

Vores kontor i Shanghai er med til at sikre en tæt opfølgning hos vores leverandører, ligesom test af vores produkter foregår i såvel Fjernøsten samt på vores egne faciliteter i Danmark, hvor vi i dag råder over nogle af de bedste testfaciliteter i hele Europa.

 

One-stop Shop

Vores salgsområde indenfor camping og udeliv er bredt, og omfatter:
Telte
Møbler 
Soveposer
Liggeunderlag og luftmadrasser
Bredt udvalg af camping tilbehør

 
Vi bestræber os på at være one-stop-shop for dem, der nyder camping- og udelivets glæder, og vores tre brands er målrettet og opdelt i følgende kategorier: 
Outwell® - Innovativ Familie Camping
Robens® - Outdoor and Adventure
Easy Camp® - Entry Level Camping