Innovation

Hos Oase Outdoors mener vi, at alle burde opleve udelivets glæder mindst én gang i livet. Igennem vores passion for udelivet er det vores målsætning at inspirere samt skabe fundamentet for uforglemmelige øjeblikke.

Med udgangspunkt i denne vision arbejder vi hver dag hårdt og fokuseret med produktudvikling. Et arbejde hvor kvalitet, funktionalitet, design og ikke mindst innovation udgør grundlaget for al produktudvikling; og et arbejde som blandt andet har betydet, at vi igennem årerne har modtaget utallige priser og anerkendelser for dette dedikerede arbejde. 

 

Vi er førende indenfor innovation og design, og sikrer altid at vores produkter er så praktiske og komfortable som mulige. Vi er pionerer og vores prisvindende idéer er ofte kopieret, men aldrig overgået.

Teknologi

Innovation er nytænkning, og innovation er implementeringen af et nyt eller væsentligt forbedret produkt.

Missionen

Vores mission er at være den førende innovative leverandør i Europa og dække alle udelivets behov.  Vi har egne designere i Danmark og Tyskland, og med vores eget kontor i Kina er vi sikret en tæt opfølgning ude hos vores leverandører, således vores innovationer og designs føres korrekt igennem hele vejen fra den første streg til det endelige produkt.

Produktudvikling

Der er hele tiden nye og spændende detaljer og features på tegnebræt hos Oase Outdoors. Produktudvikling er en af vores kernekompetencer og vores markedsførende detaljer er ofte kopieret, men aldrig forbedret. Vores imponerende liste af 'nyskabelser' omfatter blandet andet:

Selvlysende barduner, Ovenlysvinduer, Gulvtæpper til teltene, Overdækket dør, Outwell Extended Frame System, Outwell Space Frame System, Outwell Universal inderkabine, Kid´s room, Aktivitetsvæg, Dry Zip System, Outwell Easy Pegging System, Outwell Wind Stabilizer System, Floating Guyline System, Tonede vinduer, One-go-Inflation technology, Outwell Pole-free Sealing System, Master og ambassador inderkabiner, Outwell Rear Ventilation System, Quick & Quite døre til inderkabiner

Vores enestående resultater og gode ry hænger sammen med vores passion for camping- og udelivet, og ønsket om at inspirere samt skabe fundamentet for uforglemmelige øjeblikke.

 

R & D

Egne R&D-afdelinger i Danmark og Kina

Med egne R&D-afdelinger i Danmark og Kina arbejder vi kontinuerligt med produktudvikling, innovation og design af kvalitetsprodukter, der skal leve op til og gerne overgår forventningerne.

I kraft af vores stærke forsknings- og udviklingsteam, tekniske indsigt i materialer og fremstillingsmetoder, samt kendskab til camping- og udelivet, har vi gang på gang kunnet præsentere innovative og banebrydende detaljer og produkter. 

Hos Oase Outdoors indebærer R&D alt fra desk-research, laboratorietest, fieldtest til en konstant brug af vores regnvejrsanlæg og vindmaskine. 

R&D involverer naturligvis også kernen i hele vores forretning – slutbrugeren! Via vores omhyggeligt udvalgte testfamilier i UK, Tyskland, Danmark og Holland, vores online-undersøgelser- og fællesskaber samt utallige besøg på campingpladser for at tale med campisten eller outdoor-entusiasten indsamler vi megen værdifuld viden til brug i udviklingen af næste generation af blandt andet telte, campingmøbler og tilbehør – alle sammen produkter, der skal leve op til og gerne overgå de krav, som den moderne campist eller outdoor-entusiast står overfor.

Testfaciliteter

Hos Oase Outdoors overlades der ikke noget til tilfældighederne. Markedssuccesen er direkte afhængig af evnen til at holde et højt kvalitetsniveau. Derfor gennemgår hele sortimentet en omfattende kvalitetskontrol.

Vi har egne medarbejdere i Østen, som sikrer den løbende kvalitetskontrol på fabrikkerne, samt at der altid er god overensstemmelse imellem de krav og ønsker, der stilles til produkterne og det faktiske resultat. Inden pakning gennemgås hvert enkelt telt for eventuelle fejl og mangler. Teltene opstilles enkeltvis, og alle kritiske punkter efterses.

I Danmark såvel som på vores faciliteter i Fjernøsten er der installeret regnvejrsanlæg, der kan teste, om teltene er tætte. Der udtages hele tiden stikprøver af teltene, som på 30 minutter udsættes for, hvad der svarer til cirka et halvt års nedbørsmængde i Danmark. 

Sammen med vores kraftige vindmaskiner, der ligeledes er at finde i både Danmark og Fjernøsten, råder Oase Outdoors over nogle af markedets allerbedste testfaciliteter. Faciliteter der også anvendes af de europæiske branchemedier – herunder det største tyske outdoor-magasin, Outdoor. 

Alle øvrige produkter gennemgår også grundige funktions- og holdbarhedstest. Produkterne er skabt for at blive brugt igen og igen, og kun via test og udvikling sikres det, at forbrugeren får den optimale oplevelse med produkter fra vores tre brands.