Outwell - Innovative Family Camping

Ved at udvikle overlegent og innovativt udstyr, der bryder med normen og overstiger forventningerne, er vi hele tiden med til at forme familiecampingkonceptets fremtid og støbe et fundament, der inspirerer campisterne til at få et dejligt udeliv og skabe uforglemmelige familieminder.

Hos Outwell mener vi, at camping er for alle, og vores mål er at inspirere familier til at nyde udelivet fuldt ud. Det inspirerer os til gengæld til fortsat at udvikle hele vores store udvalg af innovativt udstyr i topklasse og forme familiecampingkonceptets fremtid i Europa.

Med udgangspunkt i vores skandinaviske designtradition og som det førende innovative brand inden for familiecamping sikrer vi med vores viden og indsigt et solidt fundament for uforglemmelige oplevelser ude i naturen. Det sætter de campister, der er på udkig efter kvalitetsudstyr, der er blevet udviklet af campister for campister, pris på. 

Vores primære målgruppe er erfarne campister i mellemindkomstgruppen, der har børn. De er omkring 25 år og opefter, og de vælger camping, fordi de har gode erfaringer med det, og de tager på camping i sommerferier og nogle enkelte weekender uden for sæsonen. De har tidligere købt telte og campingudstyr og går op i kvalitet, brands og funktioner. 

Vores sekundære målgruppe omfatter campister med campingvogne og autocampere samt førstegangskøbere, der går op i kvalitet, brands og funktioner. 

Læs mere på outwell.com

 

Formål

Unforgettable Outdoor Family Moments 
We believe camping is for everyone and will inspire families to enjoy outdoor living. By bringing a complete range of innovative, premium equipment to the market we continuously shape the future of family camping in Europe. Taking the heritage of Scandinavian design and as the leading innovative family camping brand our knowledge and insight secures the foundation for unforgettable outdoor moments.

Værdier

Inspirational 
We will inspire you to go camping and enjoy outdoor living.

Innovation 
As the pioneering innovators we continue to shape the future of family camping and outdoor living.

Design 
As the leaders in design we strive to challenge norms and create contemporary products.

Functionality 
Ease of use, practicality and superior comfort is crucial to us. We ensure that our products provide the perfect foundation for camping and outdoor living.

Quality 
By selecting the best materials and through continuous testing we commit ourselves to offer products that perform to and exceed expectations.

Unforgettable Moments 
We respect that time is precious and passionately strive to create the right environment for you to live your quality time….days to remember.