Karriere

Til dig, som har klikket ind på vores karriereside – tak for interessen i Oase Outdoors som arbejdsplads. Vi håber du i de forskellige afsnit kan finde den info du søger og at din interesse i os, som din fremtidige arbejdsgiver stadig er intakt. 

Hos Oase Outdoors er vi bevidste om at ansætte ud fra et match i forhold til værdier, og ikke kun kompetencer.
 
Oase Outdoors har en helt særlig kultur, hvor medarbejderne vil hinanden, udviser omsorg for og tillid til hinanden og igennem interessen for fællesskabet går en ekstra mil, når det er nødvendigt. 

Det skaber et ubeskriveligt engagement både fagligt såvel som socialt, hvor medarbejderne lever en del af virksomhedens værdisæt, som kaldes ’we make it happen’. En kapabilitet de dygtige medarbejdere beviser igen og igen. Noget vi blandt andet har oplevet de sidste år i situationer som Brexit, Covid-19, Suez kanal blokade og krigen i Ukraine. Gang på gang bestiger Oase Outdoors’ dygtige medarbejdere, de højeste bjerge. 

 

En stærk fællesskabsfølelse, der scorer højt i trivselsmålinger 

Når medarbejderne i vores trivselsmåling (i samarbejde med Great Place to Work - GPTW) spørges ind til, hvad de oplever som unikt ved Oase Outdoors som arbejdsplads, så er en del af svarene: 
”Oase Outdoors is a very friendly and inclusive place to work, there is a real culture of positive mental attitude”.
“I would say team spirit is outstanding here”
“Medarbejderne passer godt på hinanden og interesserer sig for hinanden og der hersker en god intern kultur”
”Gode kollegaer og en behagelig hverdags- kontor-atmosfære med fokus på høj faglighed, men også kollegialt fællesskab”
”Gode kolleger og et positivt arbejdsklima. Troen på at vi lykkedes uanset udfordring”.
”Her er en unik kultur. Én hel særlig rummelighed. Alle udstråler en dedikation til opgaverne. Dét kan være svært at sætte ord på, hvad der lige gør dét her til en særlig god arbejdsplads, men her er bare en unik kultur. Har man oplevet det modsatte er man ikke i tvivl”.

 

På baggrund af vores høje medarbejdertilfredshed, er vi stolte over i 2023 at blive placeret som nummer 19 i kategorien af virksomheder med mellem 50 og 499 medarbejdere af Great Place To Work.

 

Oase Outdoors sørger for at understøtte og vedligeholde dette unikke sammenhold ved at fejre særlige begivenheder såsom jubilæer og fødselsdage, men også gennem en dygtig og festlig personaleforening, der arrangerer gode events f.eks fælles bålmad til frokost, paddelturnering, foredrag, sæsonfester og julebanko. 

 

Det giver sammenhold og god energi, som kommer af, at medarbejderne hygger sig sammen. En del af vores strategi er, at det skal være sjovt at gå på arbejde ved Oase Outdoors - hvor fokuspunktet ’fællesskab’ i GPTW er på 97%. 

 

Vi løfter i flok og fejrer i flok!