Rekrutteringsprocessen

Når vi rekrutterer hos Oase Outdoors, arbejder vi ud fra en velafprøvet proces, hvor fokus altid vil være at finde det rette match mellem kompetencer/kvalifikationer og personlighed.  

Efter aftale med rekrutterende leder, udarbejdes stillingsopslag og slåes op på diverse sites. Vi kigger løbende kandidater igennem og indbyder ligeledes løbende til samtaler. 

Første samtale – her er fokus primært at lære hinanden bedre at kende. Vi skal mærke om der er kemi og kompetencer mellem os med hensigt på en anden og mere uddybende samtale. Her fortæller vi lidt om virksomheden, kulturen mv. så du som kandidat også kan få et billede af, hvem vi er og om du synes, vi er et godt match for dig. Kan vi mærke at der efter første samtale er mere, vi er nysgerrige på og at der kunne være et godt match mellem dig og vores hus, vil du blive inviteret til en anden samtale. Her bliver du som forberedelse bedt om at lave en DISC profil (adfærdsprofil) og til nogle stillinger også en GIA-analyse (intelligensprofil).

Anden samtale – her er fokus på en mere dybdegående samtale, hvor vi undersøger, hvor godt matchet er mellem dig, jobbet og Oase Outdoors. Vi giver tilbagemeldinger på de profiler, du har lavet forud for samtalen.

Til begge samtaler lægger vi op til en åben dialog, hvor begge parter har mulighed for at få afdækket de spørgsmål, der må være. Mavefornemmelsen skal være god ved dig og os. 

Er mavefornemmelsen stadig god efter anden samtale vil vi bede om to referencer, som vi kan kontakte forud for en mulig kontraktindgåelse. 

Efter reference-tagning vil vi holde de sidste kandidater op mod hinanden og slutteligt enten tilbyde jobbet til en kandidat eller slå jobbet op på ny.  

Onboarding

Ved Oase Outdoors er det vigtigt for os, at du som ny i virksomheden føler dig velkommen og som en del af holdet så hurtigt som muligt. 

Vi vil ved ansættelse planlægge et introprogram, som får dig så godt introduceret til Oase Outdoors, kolleger og din stilling. 

Vi er et hus, hvor du selvfølgeligt altid må stille spørgsmål, hvis der er noget du er nysgerrig på eller i tvivl om. Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. Vi vil gøre hvad vi kan for at du falder godt til.