Vores rejse

Livet skal være en bæredygtig rejse. Mens der tales meget om at reducere forbrug og affald for at minimere miljøpåvirkningen, er vi samtidig nødt til at anerkende vores sociale ansvar og investere i metoder til at fjerne CO2, der udledes i atmosfæren, og finde alternative løsninger til servicebehov. 

Vores rejse begyndte med små skridt, der blev til større skridt, efterhånden som vi fik mere viden. Vi støtter European Outdoor Conservation Association (eocaconservation.org) for effektivt at fokusere medlemmernes investeringer på bevaringsprojekter. Vi handler for at reducere vores sociale og miljømæssige påvirkning, og fremskridtene kortlægges med bæredygtighedsrapporter, idet vi arbejder i overensstemmelse med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling og amfori Business Social Compliance Initiative (BSCI) − et førende system til forsyningskædestyring, der støtter virksomheder i at fremme social compliance og forbedringer på fabrikker i deres globale forsyningskæder. 

Da vores danske hovedkontor opretholder CO2-neutralitet, integrerer vi ny teknologi fra specialiserede partnere for at fjerne CO2 fra atmosfæren og låse det.

Nye globale udfordringer vil give bump på vejen på vores rejse. Men uanset hvor videnskaben og de teknologiske løsninger fører hen, er vi fast besluttede på at arbejde hen imod langsigtede løsninger, så fremtidige generationer kan nyde godt af en verden, der er værd at give videre.