Bliv vores partner

Vi er altid interesserede i at diskutere et eventuelt samarbejde med forhandlere, da vi tilstræber at blive din produktspecialist, udvikle en bæredygtig mærkevareomsætning samt stærke og langvarige partnerskaber.

Med os får du tre brands hos én leverandør og produkter, der ikke alene lever op til dine kunders forventninger, men ganske enkelt overgår dem. Hvert brand understøttes og markedsføres af supermotiverede teams, der inspirerer via et stærkt samarbejde med medierne og en daglig tilstedeværelse på de sociale medier. 

Vi gør vores bedste for at gøre dit liv lettere gennem initiativer, der omfatter vores inspirerende showroom med avanceret digital integration, kataloger, indhold, billeder og videoer. Og med udgangspunkt i en detailbranche under evig forandring har vi fuld fokus på vigtigheden af de tætte partnerskaber og rettidige leverancer, der er afgørende, når markedets potentiale skal udnyttes. 

Udfyld denne formular:

Som din partner leverer vi den bedste service i klassen. Vi leverer digitale løsninger og tilstræber problemfrie, daglige arbejdsgange for at lette samarbejdet. Vores særdeles professionelle kundeserviceteam står klar til at hjælpe dig med at opnå succes. Vi tror på åben dialog, tætte relationer og videndeling som nøgleelementerne i fælles og succesfuld vækst. 

Hvis du vil drage fordel af vores stærke og fuldt understøttede brands og mener, at tæt samarbejde er et solidt grundlag for en succesfuld fremtid, kan du kontakte os via formularen nedenfor, så vi kan diskutere forretningspotentialet.