Easy Camp - Just Add People

Med udviklingen af kvalitetscampingudstyr, der giver værdi for pengene og er praktisk og nemt at forstå, er det vores hensigt at skabe et sjovt og livligt miljø, hvor alle tager tingene, som de kommer, og får øjnene op for udelivet.

Her hos Easy Camp vil vi gøre udelivet nemt for alle – et sjovt og livligt miljø, hvor man kan nyde friheden. Det er vores mål at skabe nemt forståelige, moderne og funktionelle produkter med parametrene værdi og kvalitet. Og ved at tilføje iøjnefaldende og smarte design tilstræber vi at inspirere og påvirke det europæiske outdoor-marked.

Målgrupperne er unge mennesker, par og familier med børn – alle uden/med begrænset campingerfaring. Aldersgruppen er 15-40-årige campister med en lav til middelhøj indkomst. 

 

Easy Camp er ideel til:​

Unge mennesker, der er på udkig efter billigt campingudstyr til festivaller, aktiviteter, ferier osv. 
 
Mennesker, der vælger camping af økonomiske årsager og sammenligner camping med andre ikke dyre alternativer – de ønsker derfor ikke at foretage større investeringer i udstyr 
 
Familier, der er erfarne campister, og som ikke lægger større vægt på brands og funktioner.

Se mere på easycamp.com

Formål

Freedom of Life 
We want to make the outdoors easy for everyone – a fun, vibrant environment in which to enjoy the freedom of life. Our aim is to create easy to use, modern, functional products within the parameters of value and quality. By adding striking and smart designs we look to inspire and influence the European outdoor market. 

Værdier

Easy Living 
Knowing that outdoor living is fun and easy we create the atmosphere for you to enjoy the freedom of life.

Value for Money 
Careful selection and well thought out products ensure that we provide quality and value.

Simplicity 
Our products are easy to understand, functional and practical.

Fresh Design 
Colorful eye catching designs create a modern look and feel.

Discover Life Outdoors 
Your ideas and our knowledge lead you to discover new experiences in life outdoors.