Hvordan lever vi vores værdier?

Værdierne beskriver i høj grad den adfærd og de grundlæggende holdninger, vi har hos Oase Outdoors. De fungerer som fundamentet for rekruttering, udviklingssamtaler, performancesamtaler og ledelsestilgang – værdierne er med andre ord en stor del af DNA’et i Oase Outdoors. En rettesnor i hverdagens opgaveløsning og beslutninger.  

Når Oase Outdoors ansætter nye kolleger, bruges der en del krudt på at gennemgå værdigrundlaget under jobsamtalerne. Værdierne bruges til at forventningsafstemme overfor den enkelte kandidat; hvad er det de vil møde og opleve i en hverdag hos os, såfremt forløbet ender med en ansættelse. Det er en gensidig forventningsafstemning, hvor man forsøger at sikre, at kandidaten er enig i og kan genkende sig selv i værdierne, for på den måde at finde de helt rette kolleger til det fremtidige hold. 

Hver måned kåres månedens medarbejder. Her kan kolleger nomineres af deres kolleger ud fra oplevelsen af en ekstraordinær indsats, hvor argumentationen for nomineringen tager afsæt i vores værdier. 

Overordnet set er værdigrundlaget en fast del af medarbejdernes hverdag og er værdier de gerne skulle kunne genkende i de beslutninger og den adfærd, de oplever i hverdagen. Oase Outdoors’ værdigrundlag er i høj grad virksomhedens ’guiding principles’. 

 • Values

  Oase Outdoors

  VÆRDIER

 • Integrity

  Integrity

  We strive to be valuable and trustworthy partners in business, we are accountable, and we stick to our agreements.

 • Innovation & Design

  Innovation & Design

  We always challenge the standards to create the future within our business.

 • Engagement

  Engagement

  We engage ourselves, we have a ‘can do’ mentality and we strive to make Oase Outdoors a place where people thrive and develop.

 • We make it happen

  We make it happen

  There is a short way from idea to action

 • Attention to Detail

  Attention to Detail

  We emphasize professionalism through attention to detail, precision and follow-up.

 • Passion

  Passion

  We are passionate about Outdoor Living

 • Commercial Mindset

  Commercial Mindset

  We always optimize commercial terms and seek opportunities. We are never complacent.