Karriere

Oase Outdoors er en innovativ outdoor virksomhed i vækst, funderet på stærke værdier, høj trivsel og gode traditioner. Det ligger i vores natur at finde løsninger, skabe muligheder og løfte virksomheden ind i fremtiden.

Oase Outdoors er en mellemstor danskfunderet virksomhed med afsætning i +45 lande – førende inden for Camping og fritidsudstyr. 

Vi er +80 medarbejdere med hovedsæde i Give og lokale medarbejdere ansat på vores kernemarkeder i UK, Tyskland, Norge, Holland og Tjekkiet. Desuden har vi på sourcing siden lokale medarbejdere ansat i Asien.

Vi mener, at et godt arbejdsmiljø, stærkt sammenhold og udvikling er fundamentet for at skabe både en konkurrencedygtig forretning og have glade medarbejdere. Ved os, kan man være sig selv. Vi er stærke sammen og hver for sig. 

Som medarbejder skal du kunne se dig selv i vores værdisæt, da det både har skabt det fundament vi står på, samt er med til at sætte rammen for den rejse vi skal ud på i fremtiden. 

Vi er Great Place to Work-certificeret og dét er vi stolte over at vise!

Vi er også stolte over hver af vores medarbejdere og den indsats de bidrager med hos Oase Outdoors hver dag.

Vi ville ikke være hvor vi er i dag, hvis det ikke var for vores medarbejderes passion, engagement og evne til at finde løsninger. 

Vi kigger ind i en spændende fremtid med fortsat fokus på vækst gennem innovation og bæredygtighed. 

Vi vil fortsat være blandt Danmarks bedste arbejdspladser båret af fokus på trivsel, et godt arbejdsmiljø og udvikling af vores medarbejdere. 

 

Det siger vores medarbejdere til spørgsmålet: Er der noget unikt eller usædvanligt ved din arbejdsplads, der gør den til et rigtig godt sted at arbejde?

”Menneskene. En samling af dygtige, søde kolleger. Altid god stemning”.
”Fantastiske kolleger og sjovt/rart arbejdsmiljø, som gør at man føler sig velkommen, hjemme og tilpas”.
”Tilliden til den enkelte medarbejder, friheden så længe opgaven bliver løst”.
“Fantastiske kolleger. ’We make it happen’ mentalitet, der kan overkomme selv de største udfordringer”.

 

Hvis du har lyst til at blive vores nye kollega, kan du søge aktuelle stillinger eller sende en uopfordret ansøgning her: