After Sales Service Assistant, BtB

Er du klar til at prøve kræfter med spændende opgaver i et stærkt og dynamisk serviceteam? Yder du god kundeservice, er du en stærk holdspiller og nyder du at tage ansvar for egen kundeportefølje? Så kunne du være rette kandidat til jobbet som Service Assistant.

Stillingen er besat

Til vores After Sales Service, søger vi en dynamisk og struktureret stærk medarbejder. Du kan se frem til at blive en del af en hverdag i vores faste serviceteam bestående af fem engagerede kollegaer. 

I din funktion som Service Assistant vil du komme til at arbejde tæt sammen med både R&D, indkøbs- og lagerkolleger, og vil håndtere alle typer henvendelser omkring vores produkter fra vores faste forhandlere. Du vil få selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du

• er erfaren bruger af Officepakken og gerne i Microsoft Dynamics Navision eller lign.
• kan kommunikere ubesværet i skrift og tale på dansk og tysk
• er fleksibel i forhold til, at vi er en sæsonvirksomhed
• er interesseret i at opbygge kendskab til vores omfattende outdoor produktprogram
• er en udpræget holdspiller
• har min. 2 års erfaring med kundeservice og reservedelshåndtering

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og travl hverdag i en international organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en førende position. Du kommer til at arbejde sammen med et uformelt team, hvor kollegaer brænder for at levere et godt arbejde i et godt arbejdsklima. 

Stillingen er på 37 timer med lokation i Give.

Vi tilbyder dig desuden:

• Pensions - og sundhedsordning
• Kantine - og frugtordning
• Fitnesscenter
• Sociale arrangementer og events

Lyder det interessant?

Hvis du har brug for yderligere information, kan du læse mere om os her eller kontakte Gert Johansson på tlf. +45 30331317. 

Send din ansøgning og CV til HR@oase-outdoors.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Oase Outdoors ApS er en dansk baseret virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere indenfor camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. En indsats som belønnes med en stærk vækst samt masser af positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere. Produkterne sælges på mere end 45 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Easy Camp® og Robens®.Del denne side