Ledige stillinger hos Oase Outdoors ApS

Lagermedarbejder

Er du en udelivsinteresseret lagermedarbejder med de rette værdier, stærk holdspiller og vil du tage ansvar for veludført arbejde? Så kunne du være rette medarbejder til jobbet hos os.

Stillingen er besat

Vi søger

En frisk kollega til dagtidsansættelse på vores centrallager i Give. Du får et alsidigt job på tværs af afdelingerne, som dels består af et samarbejde med vores messeansvarlige, marketing- og udviklingskolleger i forbindelse med pakning af varer til messer, opstilling af telte til foto i forbindelse med udarbejdelse af vores produktkataloger, opstilling af nye varer samt øvrigt lagerarbejde.

Kvalifikationer 

Vi forventer, at du er min. 18 år, dansktalende, fleksibel, frisk og ansvarsbevidst. Du har gerne nogle års erfaring med lageropgaver og Navision-kendskab er herudover et plus. Truckcertifikat og stort kørekort er ikke et krav ved ansættelsen, men vil være en fordel at have. Din tilgang til arbejdet er meget struktureret, og du sætter en ære i omhyggeligt at stille produkterne helt skarpt op til fremvisning, foto og videofilmning. 

Din rolle i hverdagen er vigtig og kræver, at udførelsen af arbejdet står mål med vores produkters høje kvalitet. 

Arbejdstiden vil være i tidsrummet 08-16 mandag til torsdag, 08-15.30 fredag og derudover med op til 10 rejsedage i forbindelse med opsætning af en udenlandsk messe eller to. 

Overarbejde i perioder må påregnes.

Vi tilbyder 

Vi tilbyder en udfordrende og travl hverdag i en international organisation. Du kommer til at arbejde sammen med et uformelt team, hvor kollegaer brænder for at levere et godt arbejde i et godt arbejdsklima.

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår. 

Interesseret? 

Så send din ansøgning med cv til hr@oase-outdoors.dk

Ansøgninger vurderes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Department Manager, Jørgen Arens på tlf. 2238 9020.Oase Outdoors ApS er en dansk baseret virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor-marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere indenfor camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. En indsats som belønnes med en stærk vækst samt masser af positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere. Produkterne sælges på mere end 45 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Easy Camp® og Robens®.