Oase Outdoors indgår partnerskab med Ratos

Oase Outdoors har underskrevet en partnerskabsaftale med Ratos, som er et nordisk investeringsselskab noteret på Nasdaq Stockholm. Oase Outdoors designer, producerer og sælger innovativt udstyr til camping og friluftslivet under tre stærke mærker Outwell®, Easy Camp® og Robens®. Oase Outdoors ejes og drives i dag af familien Arens fra hovedkontoret i Give, Danmark. Aftalen betyder, at administrende direktør Henrik Arens overdrager ca. 80 pct. af virksomhedens aktier til Ratos og dette tilfører ressourcer, der vil få en betydelig effekt på virksomhedens fortsatte succes.

 Managing Director, Henrik Arens

Henrik Arens fortsætter som administrerende direktør og beholder sammen med et antal nøglemedarbejdere lige over 20 pct. af virksomheden.  Han udtaler: ”Vi har arbejdet hårdt over årene for at opnå den markedsposition vi har i dag og for at fortsætte denne udvikling har vi søgt efter en partner som har den relevant ekspertise og erfaring såvel som den finansielle styrke, der skal sikre Oase Outdoors i fremtiden. Vi sætter pris på Ratos som en etableret og ansvarsfuld investor og tror, at deres erfaring med aktivt ejerskab, vellykkede investeringer i vores branche - såsom  Haglöfs – og deres stærke værdier som matcher vores, vil gavne os i vores videre udvikling”.

Investment Director i Ratos, Robin Molvin, siger: “ Oase Outdoors ekspertise kombineret med vores erfaring fra lignende investeringer gør, at vi ser dette som en meget interessant investeringsmulighed for Ratos. Oase Outdoors har en stærk forbrugerdrevet virksomhedskultur med fokus på innovation og høj kvalitet, hvilket har ført til en positiv salgsudvikling i de senere år og en stærk markedsposition i Europa. I samarbejde med Henrik og resten af teamet i Oase Outdoors ser vi et stort potentiale i at udvikle virksomheden yderligere, både gennem geografisk ekspansion og fortsat produktudvikling”.

For yderligere information kontakt Oase Outdoors Marketing Director, Lotte Simonsen.
Email: los@oase-outdoors.dk Tel: +45 7670 4010 Mobile: +45 5180 5626

Oase Outdoors er en familieejet dansk virksomhed med hovedkontor i Give og en af hovedaktørerne på markedet for camping og friluftsudstyr. Virksomheden ejes af familien Arens, der grundlagde den i 1984 og driver tre uafhængige brands Outwell®, Easy Camp® og Robens®. Produkterne omsættes på mere en 43 markeder verdenen over. For mere information omkring Oase Outdoors besøg hjemmesiden oase-outdoors.dk

Ratos er et investeringsselskab som ejer og udvikler unoterede mellemstore virksomheder i Norden. Målet er som aktive ejere at bidrage til en langsigtet og holdbar forretningsudvikling i virksomhederne samt at gennemføre værdiskabende transaktioner. Ratos’ portefølje består af 19 nordiske mellemstore virksomheder, hvor de største brancher i forhold til omsætning er byggeri, industri og forbrugsvarer/handel. Ratos er noteret på Nasdaq Stockholm og har i alt ca. 16.000 medarbejdere.

Højopløsningsbilleder til brug sammen med denne pressemeddelelse kan her