OUTDOOR

15/08/2013
OASE OUTDOORS PÅ OUTDOOR I FRIEDRICHSHAFEN

I midten af juli havde vi den officielle Business-to-Business lanceringen af vores 2014 kollektion da vi for 13. gang deltog på verdens største Outdoor messe - Outdoor i Friedrichshafen.

Som noget nyt var vi i år at finde i Hal A5, hvor vi var en del af den "skandinaviske by”.

Igen i år havde vi tre stande, vores hovedstand med alle vores tilbehørsprodukter og mødefaciliteter og i Tent City, hvor vi havde en stand med alle Robens® telte samt en stand med et bredt udvalg af Easy Camp® telte.

Hovedstanden var lidt større end sidste år, og da dette år var første år for Oase Outdoors i den skandinaviske by det var også første gang, at de omkringliggende virksomheder kunne føle, se og høre tilstedeværelsen af Oase Outdoors. Den mest mærkbare årsag til dette var Oase Outdoors morgenritual foretaget af hele vores team, hvor vi med et "kampråb" forsøgte at udtrykke noget af den passion, som alle hos Oase Outdoors nærer til camping og udendørslivet såvel som for vores produkter.

Dagene gik hurtigt da stort set alles kalendre var fuldt bookede alle fire dage med møder med eksisterende og nye potentielle kunder fra hele verden, og med repræsentanter fra medierne og pressen.

Den samlede feedback var meget positiv og vores 2014 kollektion blev godt modtaget af både eksisterende og potentielle kunder og pressen. Hvis vi skal fremhæve nogle produkter, der skabte ekstraordinær opmærksomhed er det vores nye SmartAir ® telte og vores Collapsible produkter – begge fra Outwell® - og begge meget synlige præsenteret på vores hovedstand.

Vores Internationale Salgsdirektør, Henrik Bernth siger: "Friedrichshafen var igen i år en succes, og salget for 2014 kom godt fra start. Standen på Friedrichshafen var som altid godt og stilfuld arrangeret og præsenterede vores produkter på den rigtige måde overfor vores kunder, potentielle kunder samt medier og pressen.”