Sæsonmedarbejdere til lager - Åbent hus d. 16. og 17. Januar

Er du en lagermedarbejder med de rette værdier, stærk holdspiller og vil du tage ansvar for veludført arbejde? Så kunne du være rette medarbejder til jobbet hos os.

Vi søger

10 friske medarbejdere til ansættelse nu og indtil sæsonafslutning i august/september måned. Du kan se frem til at blive en del af en hverdag med vores faste lagerteam bestående af ti engagerede kollegaer. 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du er min. 18 år, dansktalende, frisk og ansvarsbevidst. Truckcertifikat er ikke et krav, men skal bruges til et par enkelte stillinger. Din rolle i hverdagen er vigtig, og kræver at udførelsen af arbejdet står mål med vores produkters høje kvalitet. 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende og travl hverdag i en international organisation. Du kommer til at arbejde sammen med et uformelt team, hvor kollegaer brænder for at levere et godt arbejde i et godt arbejdsklima. Stillingerne er alle 37 timer med lokation i Give, og der oprettes både dag-/nathold. 
Vi tilbyder gode arbejdsvilkår. 

Interesseret?

Vi holder åbent hus d. 16. og 17. januar, kl. 08.00 – 12.00. Så meld din ankomst hurtigst muligt til hr@oase-outdoors.dk. Deltageromfanget begrænses begge dage til 40 tilmeldte – efter først-til-mølle princippet. Du tilbydes på dagen en kort rundvisning på lageret og en ansættelsessamtale efterfølgende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Department Manager, Jørgen Arens på tlf. 2238 9020.


Om Oase Outdoors

Oase Outdoors ApS er en dansk baseret virksomhed og er en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere inden for camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. En indsats som belønnes med en stærk vækst samt masser af positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere. Produkterne sælges på mere end 40 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Easy Camp® og Robens®. 


Del denne side