Industriel Designer

Product Manager

Er du klar til at prøve kræfter med spændende opgaver i et stærkt og dynamisk udviklingsteam? Har du ekspertise i sourcing og udvikling af stærke kollektioner med livsstilsprodukter, er du en stærk holdspiller og nyder du at tage ansvar for egen produktportefølje? Så kunne du være rette kandidat til jobbet.

Stillingen er besat

Vi søger


Vi ønsker at styrke vores udviklingsafdeling og søger derfor en struktureret og teknisk dygtig produktudvikler, der trives med udfordringerne i at kombinere et højt tempo og en høj faglig standard. Vi har et internationalt miljø, hvor vægten er lagt på innovation, teamwork, engagement og kommercielt drive.

Vi søger en vigtig spiller i vores produktteam, som består af både designere og produktudviklere. Jobbet har en bred kontaktflade og beskæftiger sig med løbende udvikling af hele produktporteføljer og introduktion af nye produkter helt frem til salgsklargøring i samarbejde med egne salgskanaler.

Kvalifikationer

Vi forventer at du:
  • har en relevant mellemlang el. videregående uddannelse
  • er idérig og har gode formidlingsevner
  • er produkt teknisk nysgerrig og har pulsen på nyeste tech-trends
  • har min. et par års erfaring med international sourcing
  • har min. 3 års erfaring med product management
Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og travl hverdag i en international organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en førende position. Du kommer til at arbejde sammen med et uformelt team, hvor kolleger brænder for at levere professionelt arbejde i et godt arbejdsklima. Og du vil lære branchen at kende til bunds ved at arbejde sammen med de dygtigste i markedet.

Stillingen er på 37 timer med lokation i Give.

Vi tilbyder dig desuden
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning
  • Mad- og frugtordning
  • Fitnesscenter
  • Sociale arrangementer og events
Lyder det interessant?

Hvis du har brug for yderligere information, kan du læse mere om os her eller kontakte Gert Johansson på tlf. +45 30331317.

Send din ansøgning og CV til hr@oase-outdoors.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Oase Outdoors ApS er en dansk baseret virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere indenfor camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. En indsats som belønnes med en stærk vækst samt masser af positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere. Produkterne sælges på mere end 40 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Easy Camp® og Robens®.
Del denne side