Salgsbackup hos international virksomhed i vækst

Salgsbackup hos international virksomhed i vækst

Er du klar til at prøve kræfter med spændende opgaver i et stærkt og dynamisk salgsbackup team? Og er du en dygtig ordrebehandler, stærk holdspiller og vil du tage ansvar for egen kundeportefølje? Så kunne du være rette kandidat til jobbet som salgsbackup.

Til vores salgsbackupfunktion søger vi en struktureret og stærk medarbejder. Du kan se frem til at blive en del af vores salgsbackup team bestående af syv engagerede kollegaer. 

I din funktion som salgsbackup vil du komme til at arbejde tæt sammen med både nationale og internationale sælgere, og du vil varetage opgaver inden for ordremodtagelse, ordreopfølgning, frigivelse til lager, fakturering mv. Du vil få selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje. 

Kvalifikationer
Din rolle i hverdagen er vigtig, idet du vil være den smilende stemme ud mod både nationale og internationale kunder, hvor vi kræver at serviceniveauet står mål med vores produkters høje kvalitet.
 
Du er udadvendt, fleksibel og ansvarsbevidst. Du har en alsidig kontoruddannelse og har et indgående kendskab til salgsbackup/ordrebehandling, gerne i Microsoft Dynamics Navision. Du kan kommunikere på engelsk og meget gerne også på tysk. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende, udfordrende og travl hverdag i en international organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en førende position. Du bliver en del af en ambitiøs kultur hvor vækst stadig er et realistisk og realiserbart mål. Endelig kommer du til at arbejde sammen med et uformelt team, hvor ambitiøse kollegaer brænder for at gøre en forskel og skabe et godt arbejdsklima. 

Vi tilbyder dig desuden: 
  • Pensionsordning
  • Mad- og frugtordning
  • Fitnesscenter
  • Sociale arrangementer og events
Stillingen er 37 timer med lokation i Give. 

Interesseret?
Så send din ansøgning og CV mærket ”Salgsbackup” hurtigst muligt til hr@oase-outdoors.dk. Vi indkalder til samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Department Manager, Birgitte Arens på tlf. 7670 4017.


Oase Outdoors ApS er en danskbaseret virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere inden for camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. En indsats som belønnes med en stærk vækst samt masser af positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere. Produkterne sælges på mere end 40 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Easy Camp® og Robens®.