Grafiker til international markedsledende virksomhed

Er du kreativ stærk, og vil du styrke din profil i en verdensomspændende virksomhed med ekspertise i design af innovative outdoor-produkter?

Udfordrende og kreativt job i marketing

Vi ønsker at styrke vores marketingafdeling og søger derfor en kreativ og stærk grafiker.  Du kan se frem til at blive en del af et internationalt miljø, hvor vægten er lagt på innovation, teamwork, engagement og kommercielt drive.

Du vil i denne stilling indgå i en marketingafdeling på i alt 14 engagerede medarbejdere, hvor du bliver en del af vores interne grafiske team der består af 4 medarbejdere. Marketing-afdelingen hos Oase Outdoors i Give består af hhv. offline marketing, online marketing og grafisk team.

Fokus på detailhandel og forbruger

Marketingafdelingen udvikler både trykt og digitalt marketingmateriale til kunder og slutbrugere. Der vil i stillingen være fokus på billedbehandling, katalogopsætning, emballageudvikling, opsætning af produktmanualer, udarbejdelse af annoncer (offline/online) og POS materiale. 

Vi forventer at du

• er uddannet grafiker.
• har et par års erfaring fra en lignende stilling (eksempelvis reklamebureau eller intern grafisk afdeling). 
• er superbruger af Adobe Indesign og Photoshop – især erfaring med farvekorrigering samt arbejde med vectorkurver og clipping paths er en fordel. 
• har erfaring med udvikling af emballage, større kataloger samt materiale til online brug.

Endvidere 

• bevarer du overblikket og får opgaverne løst til tiden med fokus på detaljen
• er du kreativ og innovativ 
• er du en teamplayer som også evner at arbejde selvstændigt

Det går godt, og det kan mærkes

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og travl hverdag i en international organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en førende position. Du bliver en del af en ambitiøs kultur, hvor vækst stadig er et realistisk og realiserbart mål. Endelig kommer du til at arbejde sammen med et uformelt team, hvor ambitiøse kollegaer brænder for at gøre en forskel og skabe et godt arbejdsmiljø. 

Vi tilbyder dig desuden: 

• Pensionsordning
• Mad- og frugtordning
• Fitnesscenter
• Sociale arrangementer og events.

Lyder det interessant?

Hvis du har brug for yderligere information, kan du læse mere om os her eller kontakte Marketing Director Lotte Simonsen på tlf. +45 51805626. 
Send din ansøgning og CV til HR@oase-outdoors.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. 


Oase Outdoors ApS er en 100% dansk ejet virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked, hvor der afsættes til detailhandlen. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og repræsenterer i dag 3 markante brands, som tilsammen dækker ethvert behov hos forbrugere indenfor camping og friluftsliv. Hver eneste dag sættes innovation og produktkvalitet øverst på dagsordenen. En indsats som belønnes med en stærk vækst samt masser af positive tilkendegivelser fra både kunder og samarbejdspartnere. Produkterne sælges på mere end 40 markeder verden over under varemærkerne; Outwell®, Easy Camp® og Robens®


Del denne side