Profil

Oase Outdoors er en virksomhed der ejer og driver tre uafhængige brands indenfor camping- og udelivsbranchen: Outwell®, Easy Camp® og Robens®.

Hovedkvarteret er beliggende i Give, tæt ved Billund i Jylland, og herfra styres udviklingen af de tre brands, der i dag opererer på 45 markeder verden over. Hovedkvarteret, der er på 10.000 m2, beskæftiger medarbejdere indenfor indkøb, salg, marketing og øvrige administrative funktioner. I sammenhæng med kontor og lager findes også et 2.500 m² stort og meget inspirerende showroom.

Udover hovedkontoret i Give har vi salgskontorer i flere lande i Europa, designafdeling i Tyskland og kontor i Shanghai, Kina.

Innovation, Design og Kvalitet
Egne designere skaber og udvikler vores produkter i Danmark og Tyskland, og efterfølgende produceres de i Fjernøsten. Slutbrugeren er en vigtig del af denne design- og udviklingsproces, og igennem vores test-familieprogram, internetpaneler, diverse social medier og undersøgelser har vi hele tiden fokus på at involvere netop slutbrugeren i en konstruktiv dialog om udvikling af morgendagens camping -og udelivsprodukter.
Med talrige patenter og innovative IP-beskyttede  registreringer er Oase Outdoors med til at lede vejen indenfor funktionel, innovativ easy-to-use camping -og udelivsudstyr.
Vores kontor i Shanghai er med til at sikre en tæt opfølgning hos vores leverandører, ligesom test af vores produkter foregår i såvel Fjerneøsten samt på vores egne faciliteter i Danmark, hvor vi i dag råder over nogle af de bedste testfaciliteter i hele Europa.

One-stop-Shop
Vores salgsområde indenfor camping og udelive er bredt, og omfatter:
  • Telte
  • Møbler 
  • Soveposer
  • Liggeunderlag og luftmadrasser
  • Rygsække/tasker
  • Bredt udvalg af camping tilbehør
Vi bestræber os på at være one-stop-shop for dem, der nyder camping- og udelivets glæder, og vores tre brands er målrettet og opdelt i følgende kategorier: 
  • Outwell® - Innovativ Familie Camping
  • Robens® - Outdoor and Adventure
  • Easy Camp® - Entry Level Camping

CSR
Igennem vores kontor i Shanghai, samt eget indkøbsteam i Danmark er vi ofte ude hos vores leverandører for at sikre, at alle vores leverandører lever op til vores Code of Conduct.
Derudover er vi i kraft af vores medlemskaber i blandt andet EOG (http://www.europeanoutdoorgroup.com/) og EOCA (http://www.outdoorconservation.eu/) med til at sætte dagsordnen i Europa indenfor bæredygtig udvikling. 


Læs vores "Sustainability Report" her: