R & D

Med egne R&D-afdelinger i Danmark, Tyskland og Kina arbejder vi kontinuerligt med produktudvikling, innovation og design af kvalitetsprodukter, der skal leve op til og gerne overgår forventningerne.

I kraft af vores stærke forsknings- og udviklingsteam, tekniske indsigt i materialer og fremstillingsmetoder, samt kendskab til camping- og udelivet, har vi gang på gang kunnet præsentere innovative og banebrydende detaljer og produkter. 

Hos Oase Outdoors indebærer R&D alt fra desk-research, laboratorietest, fieldtest til en konstant brug af vores regnvejrsanlæg og vindmaskine. 

R&D involverer naturligvis også kernen i hele vores forretning – slutbrugeren! Via vores omhyggeligt udvalgte testfamilier i UK, Tyskland, Danmark og Holland, vores online-undersøgelser- og fællesskaber samt utallige besøg på campingpladser for at tale med campisten eller outdoor-entusiasten indsamler vi megen værdifuld viden til brug i udviklingen af næste generation af blandt andet telte, campingmøbler og tilbehør – alle sammen produkter, der skal leve op til og gerne overgå de krav, som den moderne campist eller outdoor-entusiast står overfor.